www.nowradio.hu
Jogi szabályzat

Jogi szabályzat

A weboldal és a rádió üzemeltetője:
Reklámpók Kft.

Székhely és levélcím:
1223, Budapest, Nagytétényi út 180-196.

Telefon: +36(30)512-66-77
E-mail: office@nowradio.hu
Web: www.radionowhungary.hu / www.nowradio.hu

A weboldal és a rádió tulajdonosa:
Prémium Média & Sport Management Zrt.
Székhely: 1071 Bp Dembinszky utca 44. fszt. 4.

Elérhetőségek:
Telefon: +36(30)203-60-10, E-mail: info@premiumzrt.hu, Web: www.premiumzrt.com

Minden jog fenntartva! Az oldalak tartalmának másodközlése, felhasználása csak az üzemeltető írásbeli engedélyével lehetséges. Figyelem! A www.nowradio.hu és a www.radionowhungary.hu oldalán található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. A tartalmak illegális letöltése, másolása, avagy azok bármely egyéb módon történő jogellenes felhasználása a hatályos magyar büntető szabályok szerint bűncselekményeknek minősülnek.

Az oldalon található információk és tartalmak RadioNow! tulajdonosának, a Premium Zrt. szellemi tulajdona.

A RadioNow! jogtisztán működő online rádió (Artisjus és Mahasz). A radionowhungary.hu domain név szerzői jogvédelmet élvez (1999. éve LXXVI. törvény a szerzőijogról). Az oldalon található tartalom – kivéve az „elvihető tartalom” és a hivatkozások – csak RadioNow tulajdonosának, a Prémium Zrt írásos engedélyével lehetséges.

A RadioNow! tulajdonosafenntart minden, a weboldal bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot! A RadioNow! (radionowhungary.hu) weboldalainak egésze vagy része (szövegek, grafikák, fotók, audio vagy videoanyagok) sem használható fel a tulajdonos (Prémium Zrt) írásos engedélye nélkül. A jogosulatlan felhasználás büntetõ- és polgári jogi következményeket von maga után. A RadioNow! tulajdonosa követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A honlapon megjelenő információk csak tájékoztatásul szolgálnak, sem a tulajdonos, sem az üzemeltető nem vállal felelősséget a honlapon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák pontosságáért. Ennek megfelelően nem vállalnak felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása kapcsán esetlegesen keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért, illetve költségért, beleértve természetesen az adatvesztéssel kapcsolatos károkat és az elmaradt hasznot is.